ydelser

Vi reparerer - så slipper du for at købe nyt!

Vores servicevogn dækker det meste af Syd- og Sønderjylland, samt hele trekantsområdet. Vi er derfor ofte at finde i områderne nær Rødding, Vejen, Egtved, Haderslev, Kolding, Fredericia og Vejle.

Køle- & Hvidevareservice kører service på alle typer af produkter, som fx induktionskomfurer, alle typer af glaskeramiske komfurer, vaske- og tørremaskiner, opvaskemaskiner, amerikaner-køleskabe, vinkølere samt mindre apparater som indbygningskaffemaskiner, affugtere, ismaskiner, slush-ice-maskiner og lign.

Vi afhenter gerne dit apparat til reparation, såfremt det ikke er muligt, at udføre den ønskede service lokalt på adressen. Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at aflevere apparater på vores adresse uden foregående aftale.

Køle- og Hvidevareservice yder bl.a. service på apparater fra følgende producenter:

Gram, Whirlpool, Bauknecht, Liebherr, Beko, Samsung, Wasco, Asko, Witt, Upo, Vestfrost, Maytag, Blomberg, General Electric, Candy, Hoover, Gorenje, Voss, Atag, Fisher & Paykel, Smeg, Hotpoint Ariston, Indesit, Electrolux, Grundig, Haier, Bosch, Siemens, Miele, Cylinda, Gaggenau, Ignis, Kenwood, Daewoo, LG, Zanussi, Ardo, Arcelik, Dyson, Krups, Moulinex, Vessel, Ugolini – Og mange flere…

sådan forløber en service-sag

1. dialog og diagnose

Når du kontakter os, planlægger vi et besøg, hvor vores tekniker lægger vejen forbi jer, og stiller den korrekte diagnose

2. reparation og service

Vores tekniker løser problemet på stedet, såfremt dette er muligt. I nogle tilfælde vil vi være nødt til at tage dit apparat tilbage til vores værksted, hvor yderligere diagnose og service pågår.

3. levering og installation

Når reparationen er udført overleveres jeres apparat igen til jer, hvor vi hjælper med at installere og tilkoble dette, så vi forlader stedet som da vi ankom.

over 20 års erfaring

Priser og afregning

Et normalt service besøg vil typisk koste 850,- inkl. moms og kørsel.

Evt. forbrug af reservedele og behov for ekstra timer, betragtes som et tillæg til service-ydelsen. Aftale herom afklares løbende i forbindelse med udførelse af service.

Vi modtager MobilePay, Visa/Dankort og kontanter*.

Danske Bank: 3733- 3733570065

MobilePay nr.: 96201

*Bemærk at der afregnes kontant efter afsluttet service besøg. Hvis der ikke afregnes på stedet, skal dette aftales for besøget. Ellers bliver der pålagt 100,- i gebyr på fakturaen.

Home appliances. Set of household kitchen technics isolated on w
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.